Chefer, ledare, idrottsmän, föräldrar, syskon… och ”annat vanligt folk”, som är övertygade om att förändring är möjlig, kommer att uppleva denna förändring – och fort går det – genom att sitta ner en stund och lyssna till ett kort resonemang kring tankar… och hur tankar ofta tar oss på villovägar, eller döljer de möjligheter som egentligen alltid finns tillgängliga för oss… endast en tanke bort.

De svar vi söker i livet, vilar inom oss alla, och dyker upp så snart sinnet klarnar en stund.

Insikter kring vad tankar är, får sinnet att stilla sig, så att klokheten får en chans att ta plats.

De flesta nöjer sig med att ta del av den podcast som jag spelar in med min kollega, Tomas Lydahl, varje vecka, [”Tomas och Dennis podcast”], eller genom att läsa de böcker som jag gett ut genom åren.

Andra önskar en föreläsning med mig på sin arbetsplats, eller köper biljetter till mina offentliga evenemang. Då och då [ca 3 personer per vecka], väljer någon att boka in ett personligt samtal med mig, och får då ta del av det jag kallar ”ett coach-paket”.

Så… om du tillhör kategorin ”chefer, ledare, idrottsmän, föräldrar, syskon… och annat vanligt folk”, släng iväg ett mejl till dennis@denniswesterberg.com. Då berättar jag mer om hur det här med coachning funkar.

Till dess… ha det bäst.


Med kärlek,
Dennis

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?