Kundutlåtanden

Nedan presenterar jag ett axplock av lovord som jag, och mina samarbetspartners Ola Wallström och Tomas Lydahl, fått efter att ha genomfört utbildningsprogram för ledare.

”Jag utvecklade mig i mitt ledarskap på ett sätt som inte går att läsa sig till. Att träffa andra ledare i detta forum var enkelt och oerhört givande. Efter programmet kände jag mig mindre påverkad av yttre omständigheter. Så till er som funderar på att gå detta program kan jag bara ge min varmaste rekommendation. Du kommer att få med dig insikter inte bara i ditt ledarskap och företagande utan för livet”

– Cecilia Dahlgren VD, Hässleholms tandläkargrupp 

”Som ledare i dagens samhälle får man inte glömma att allt handlar om tankar och upplevelser och hur dessa påverkar våra beslut och våra uppfattningar om allt runt omkring oss.

Ingenting känns längre fullt lika allvarligt eller nödvändigt. Om jag lever med insikten, och är medveten om, hur mina tankar far runt i sitt okontrollerade flöde, så får jag lättare kontroll över situationen, jag tar lättare beslut, jag oroar sig mindre, jag blir inte lika lätt upprörd och jag fokuserar på det som betyder något och som går att påverka.

Tack Tomas, Ola o Dennis för att ni synliggjort det mest uppenbara”

– AnnMari Rådmark Hallström, HR Business Partner at The Adecco Group

”Programmet gav mig en bättre förståelse i hur jag själv funkar, men även andra. Det bästa är att det inte handlar om att man ska ändra på sig själv eller andra utan bara förstå hur allt hänger ihop. Jag längtade efter våra träffar och är oerhört tacksam över att ha lärt känna deltagare och kursledare.

I efterhand så kommer man ibland in i gamla mönster men nu kan jag liksom stanna upp och vara medveten om mina tankar och ”hantera” det på ett annat sätt =)”

– Matilda Enqvist, VD Smode AB

”Jag hittade ett inre lugn som gav distans till utmaningarna runtom mig. Jag fick insikter i samtal med andra i liknande situation.

Programmet har gett mig förmågan att, även under pressade situationer, ta snabba beslut med trygghetskänsla i magen. Jag har även kunnat förmedla lugn, tillit och trygghet till mina medarbetare. Även trots att besluten kanske behövde revideras bara dygn senare.

Programmet ger dig insikter på det personliga planet. Dessa får i sin tur direkt följdverkan på hur du lyckas leda de omkring dig. De insikter jag fick har resulterat i att vi som bolag, trots pandemins utmaningar, med bra sinnesnärvaro fortsatt att leverera på jämn högkvalitativ nivå. Vilket gett oss respons från våra kunder att de upplever oss som en partner som står stabilt vad som än händer.”

– Anna Stenström VD, Mustasch Reklambyrå AB

”Jag har fått en större förståelse för hur mycket tankar styr vår verkliga upplevelse. Vilket har gett mig en ögonöppnare och bättre självkänsla.

Det är absolut värt tiden man lägger ner då man får ett så stort utbyte och allt blir så mycket lättare efteråt. Man växer som ledare men främst som person.

Återigen ett stort TACK för alla fina insikter!”

– Damla Göktan, Group Manager, Coor Service Management Group AB

”Jag fick ett nytt perspektiv och se saker och ting på. Lösa problem som kanske inte ens finns, eller för den delen kunna veta när man skall fatta beslut. Ju högre hissen är desto större sannolikhet är det att man kan fatta bättre beslut.

Jag försöker nu ta sekund för sekund, och mindre oro för vad skall hända om 1 minut. Alltså mer fokus på nuet som jag kan påverka och inte så mycket på sådant jag definitivt inte kan påverka i ”framtiden”. Detta försöker jag även smitta av till mina medarbetare och resultatet har blivit att vi befinner oss just nu i en mer harmonisk tid trots all ”Corona kaos”.

Om du funderar på att delta – Tveka inte. Värt 100 gånger om. Mycket givande på en personlig nivå, men framförallt hur enkelt det är och kunna applicera den nya kunskapen i alla möjliga sammanhang arbetsrelaterad.”

– Felipe Morales, Head of design, Intendit AB

”Stort stort tack för helt magiska veckor med The Breakout Rooms, det har verkligen förändrat mitt liv och mitt sätt att se på världen Det har varit en ynnest att få ta del av detta och få möjlighet att prata med så många intressanta och härliga människor.”

– Eva Petré Rege Coor Head of AP & AR

”Jag upplevde kursen som en, inte tidigare identifierad, nödvändighet. Först mitt i den kände jag hur viktig den var för mig. Även om vi är två delägare och chefer på mitt företag känner jag att det finns behov av kontakt med andra i samma position. Inflödet av andras erfarenheter i mitt liv ökar min förståelse för livet och min möjlighet att leva det i nuet. Strukturen med korta insiktsföredrag och gemensamma diskussioner varvade med mindre gruppdiskussioner samt tre suveräna föreläsare som höll ihop alltsammans var perfekt. Att få starta dagen med denna gemenskap en gång i veckan gav mig inre lugn.

Livet är inte en kamp och tankar är fluff. Även i pandemitider. Tack för att ni delade med er av dessa insikter.”

– Gunilla Svedberg, Auktoriserad revisor, Vd iRevision AB

”Programmet gav mig många insikter som i sin tur skapade ett inre lugn som gjorde att jag kunde agera klokt i mitt ledarskap i en krisperiod.

Insikter som jag känner håller i sig över tid. Jag har fått kunskap om att jag har det jag behöver i en inre klokskap för att leda andra Jag har gått så många utbildningar där man fått en verktygslåda som i praktiken inte går att tillämpa och dessa kunskaper har snabbt tynat bort. I det här programmet får man en förståelse för hur en fungerar som människa och med den förståelsen blir det lättare att leda andra.

Ska man gå en ledarskapsutbildning så är det denna som ger dig de rätta kunskaperna för att leda andra. Den ger dig insikter på djupet och du kommer känna dig hemma.”

– Ann-Charlotte Oetterli, Enhetschef Nacka Kommun

”Att under rådande pandemi och med all den förändring som hela tiden sker i nuet ändå hitta ett lugn och en inre trygghet att våga fatta beslut. Att ta sig tid att låta alla tankar stanna upp och då hitta klarheten. Klarheten där vi når den visdom som vi alla har i oss.

Jag har fått ett inre lugn trotts att värden runt mig snurrar på i full fart. Att våga lita på att de klokaste besluten fattas när vi är i klarhet.

Om du över väger att delta. Tveka inte. Du kommer att få nya insikter som förändrar dig för alltid. Du kommer hitta genvägen till klarhet och det kommer hjälpa dig och fram för allt din personal.”

– Niklas Ölmestrand, Säljchef, Schotte Systems AB

”Ledarskapsprogrammet räddade mig, fick tillbaka mitt hopp igen. Så positivt & många skratt & mycket nytt att lära. Jag fick tillbaka mitt driv och jag satte mål igen.

Bara gör kursen, den är sååå bra och ni är en fantastisk trio som kompletterar varandra.”

– Anna Norberg, CEO/Producent, Dröse & Norberg Productions

Pin It on Pinterest

Share This

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?