Podcast

Din guide till villkorslöst välmående.

Tomas Lydahl och Dennis Westerberg bjuder på tankar kring hur vi människor ska kunna uppleva mer lycka och mer framgång i livet.

Din guide till villkorslöst välmående. Tillgänglig när du än vill.

Den här podden är för Dig som är en sökare, men som ännu inte funnit vad du letar efter. För dig som önskar mer lycka, välgång och harmoni i ditt liv. Sinnesfrid och ro – på insidan. En podcast för dig som testat det mesta som psykologi, personlig utveckling och mental träning har att erbjuda, men inte erhållit det som utlovats.

 

Läs mer

– Det spelar ingen roll hur fort man springer, om man rör sig i fel riktning. Tomas och Dennis podcast introducerar och förklarar de nyupptäckta, livsförändrande principer som ger oss människor mer framgång och högre livskvalitet. Programmet har som ambition att ge lyssnaren en helt ny insikt kring vad livet EGENTLIGEN är. Är du intresserad av att lära dig mer, kring dessa nyupptäckta, livsförändrande principer? Lyssna då på Tomas och Dennis podcast.

Låt dig dock inte luras av den lättsamma och smått ironiska tonen. Inte heller av den breda skånska dialekten. Bortom all humor och kvickhet, finns nämligen ett viktigt och revolutionerande budskap.

”Jag lyssnar på er podcast varje dag. Jag har fått flera insikter som har förändrat mitt liv.”

– Paula E

Därför borde du lyssna på podcasten.

^

För att få ett rikare, klokare och lyckligare liv.

Tomas och Dennis guidar till klarhet. I klarheten finns alla svar … all effektivitet, motivation och allt välmående som du söker.

^

För att återfå glädjen i ditt liv.

Tomas och Dennis pekar på att glädje, harmoni och ro är medfött och går att finna ”i det liv som lever i allt levande”.

^

För att förstå tanken som en "princip"

Tomas och Dennis analyserar inte ”vad som tänks”, utan pekar på tanken som en princip – att den är… just bara en tanke. Ingenting annat.

^

För att avslöja universums mysterium.

Tomas och Dennis presenterar en ny skapelseberättelse. Inte någon ytterligare religiös myt eller något annat mumbojumboliknanpe trams. Nej, tvärtom. Något sant och på riktigt.

^

För att vänja sig vid den breda skånskan.

Tomas och Dennis är på riktigt. Låt dig dock inte luras av den lättsamma och smått ironiska tonen. Inte heller av den breda skånska dialekten. Bortom all humor och kvickhet, finns nämligen ett viktigt och revolutionerande budskap.

^

Många aha-upplevelser.

Tomas och Dennis avslöjar sanning och är skamlöst raka. Men snälla ändå, på något sätt. Ibland i alla fall.

Pin It on Pinterest

Share This

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?