Några [säljande] rader kring varför jag ofta anlitas som coach på företag och kommuner, runtom i landet:

Min coachning minskar stress och oro, och ökar istället klarsynthet och förmågan att ta kloka beslut. Detta är ofta en genväg till ett nytt steg i karriären, så att man få det jobb man alltid drömt om.

Såklart kan man spendera dubbelt så mycket pengar på en mentor som går vid ens sida under lång tid. Min timpeng är möjligtvis högre än genomsnittet, men kostnaden blir mindre totalt sett, då jag ser till att man finner styrkan inom sig själv.

Man kan givetvis lista ut hur man ska bli mindre stressad och mer närvarande utan min hjälp. Det tar oftast lång tid. Min coachning visar en snabbare väg.

Ett annan lösning, för att få mer gjort, är att stanna kvar längre på kontoret, och på så sätt försumma familjen. Mitt förslag är emellertid att använda sinnets resurser på ett klokare sätt – att få mer gjort, på kortare tid. Min coachning klargör processen.

Jag visar, inte bara hur man blir mer effektiv på jobbet, utan också hur man kan finna balans i livet – en gång för alla. Hur man får mer energi och återfår sinnesron, så att man ytterligare kan glänsa i sitt arbete.

Min coachning hjälper till, så att man lyckas göra klokare prioriteringar och att organisera arbetet mer effektivt, så att man inte behöver jobba över varje dag. Mer tid kan ägnas åt familj och fritid. Mer närvaro i stunden således.

Ungefär så.

Med kärlek,
Dennis

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?