Graden av tillit och förtroende mellan mig som coach, och dig som kund, är det som avgör slutresultatet av vår samverkan. Tillit är nämligen långt mycket mer än att tycka om varandra – tillit är själva fundamentet för allt som sker i livet. Man kan alltså ta fram en vattentät coach-plan i toppklass, men om förtroendet rubbas, är det omöjligt att uppnå de önskade och efterfrågade resultaten.

I personliga relationer är tillit och förtroende alltid utslagsgivande. Det är nämligen fullt möjligt att uppskatta eller till och med älska en annan människa, men om tilliten svajar, kan relationen aldrig blomma fullt ut.

När förtroende är på topp däremot, ökar potentialen för framgång. Allting rullar på och förutsättningarna för att nå nya höjder är obegränsade.

Det är utifrån ovanstående insikter kring tillit och förtroende, som jag önskar starta min coachning med mina klienter. Nedan presenterar jag en slags ”avsiktsförklaring” som syftar till att så snabbt som möjligt skapa de bästa premisserna för en samverkan.

Min framgång handlar om att Du lyckas

Min ambition – i samverkan med dig som kund – är att ställa upp och att gå vid din sida längs vägen, samt att hjälpa dig att lyckas.

Min framgång ligger i att du uppnår det du vill och önskar.

Det jag behöver, är att du litar på mig. Tillit och förtroende är avgörande för resultatet.

Och… jag är beredd att ta första steget.

Det innebär, att om jag lovar dig någonting, så kan du räkna med att jag håller mitt löfte. Jag ger inga löften till dig som jag inte kommer att hålla.

När vi samtalar, kommer jag således att vara ärlig och uppriktig, och om jag har något som tynger mig, eller om jag har en fundering, tar jag det direkt med dig.

Skulle jag råka göra ett misstag, får du veta det omedelbart.

Jag går aldrig bakom din rygg.

Och… om jag har en plan eller en agenda, så kommer jag att berätta det för dig.

Och… härmed, sträcker jag nu ut min hand, för en trygg och positiv samverkan framöver.

Med kärlek,
Dennis

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?