Några rader, formulerade från hjärtat, inför boksläpp i maj:

Den traditionella psykologin och den vedertagna psykiatrin ger alltför sällan den hjälp som den utlovar. Tyvärr. Med verkningslösa metoder och med svagt intresse av att släppa in någonting nytt och fräscht innanför dörrarna, trampar man vatten. Och många är de som får lida.

Enskilda psykologer och läkare gör dock magiska insatser och bjuder emellanåt på mirakel. Flera av dem är också öppna för nya insikter och erbjuder minsann min förra bok ”Bara en tanke” till sina klienter.

Det värmer gott i hjärtat.

Det är för dessa psykologer och läkare som jag skrivit min nya bok, ”Jag dog och fick liv igen”. För dem som är redo att höra det allra senaste – det som håller på att revolutionera hela fältet. Från utsidan.

Men boken är såklart också skriven för alla mammor och pappor som oroar sig för sina barn och ungdomars psykiska hälsa. Givetvis är boken för dem.

Och för tjejerna och killarna själva. Framför allt för dem ska sägas. För alla som är öppna för att ta del av en hoppfull berättelse.

Men… ytterst, ytterst är den skriven för min egen skull – för att jag känner att jag har något viktigt att berätta. Något som betytt skillnaden mellan liv och död för mig och många, många runtomkring.

För min egen skull är den skriven.

Men, kanske vill även du läsa?

Håll ut. Boken kommer i maj.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev så länge, så att du inte missar releasen och alla erbjudanden som den innebär.

Gå in på www.denniswesterberg.com, scrolla ner och fyll i din e-postadress.

Vi håller kontakten.

[Boken ges ut av förlaget Ehrlin Publishing. Evigt tacksam för att de tror på mig.]

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?