Idag träffade jag underbara Nicole Falciani i Stockholm.

Nicole läser in andra halvan av min ljudbok ”Jag dog och fick liv igen”. Första halvan fixade Therése Lindgren.

Magiskt kul att dessa superstjärnor vill vara vid min sida i kampen mot psykisk ohälsa ☀️

Gissar att deras engagemang kring boken kommer att hjälpa mig att nå de läsare som har bäst nytta av det hoppfulla budskapet – att det finns en väg ur psykisk ohälsa, som är enklare än man skulle kunna tro.

Tack Nicole och Therese ❤️.

Direktlänk till förhandsbeställningen: https://www.adlibris.com/se/sok?q=jag+dog+och+fick+liv+igen

Kuriosa: Nicoles kille, Eric Saade, bodde sina första år i Påarp, där jag spenderade hela 17 år av mitt liv. Min son, Jacob Westerberg, berättar hur han och hans kompisar hängde hos Eric vid ett par tillfällen. Yeah.

#jagdogochficklivigen

//Dennis Westerberg

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?